Alaska, Canadà i Oest americà

Francesc Nolla

Francesc Nolla canadà logo Francesc CanadàNascut a Barcelona el 6 de juliol de 1964, llicenciat en antropologia cultural per la Universitat de Barcelona (1987), guia de viatges com a ofici (des del 1995), i treballo a Agama, de la qual en sóc un dels fundadors, i des de fa uns anys, propietari únic i solitari. A més a més del bell catalanesc, parlo l’espanyol, el francès i l’anglès, i tot just un xic d’alemany. M’agrada viatjar, m’agrada la meva feina, i per tant, no em puc queixar gens ni una mica.

He viscut a les reserves Lakota (Sioux) a Dakota del Sud, i a Ghana (Àfrica Occidental). Vaig començar fent de guia a aquests dos indrets, l’any 1995. Amb el temps, vaig deixar Àfrica (professionalment) i em vaig anar concentrant en el continent nord-americà. Els primers anys vaig fer sobretot viatges per les reserves Lakota (Sioux). Quan acabava els viatges, agafava un cotxe i carretera i manta cap altres indrets: Wyoming, Montana…  fins arribar a la Columbia Britànica, Yukon i Alaska! Ara mateix, organitzo i guio rutes per tota la zona que va des de les grans praderies centrals fins al Pacífic (encara que evito les regions més poblades, si puc).

Cada estiu faig una llarga estada a l’altre banda de l’Atlàntic, conduint amunt i avall per Alaska, la Colúmbia Britànica, els parcs de les rocalloses canadenques, l’oest americà… Sempre descobreixo llocs nous, en visito de coneguts, i gaudeixo dels grans paisatges oberts d’aquella banda del planeta…. sense deixar de fer de guia!
La meva empresa és petitona (ara tot just som dos) i després de moltes pujades i baixades, puc dir que he tingut la sort de trobar la mida que em permet dedicar-me només a oferir viatges a llocs que conec i que sobretot, m’agraden. I a sobre, faig de guia, el que per mi és el millor ofici del món!

Més informació: Francescnolla.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s