Alsàcia

Ivan de la Torre

Hola! Em dic Ivan i visc a Estrasburg des del 2015.

Nascut a Madrid, em vaig interessar ràpidament per la ciutat d’origen de la meva mare, Estrasburg, i el seu país, Alsàcia.

Vaig començar els meus estudis per ser guia de turisme a Madrid i cap a l’any 2015 me’n vaig anar d’Erasmus. Després de 2 anys vaig obtenir la meva diplomatura com a Tècnic Superior en Guia, Informació i Assistències Turístiques.

Quan vaig acabar els meus estudis, vaig decidir quedar-me a Estrasburg i començar una altra formació per a ser guia oficial a França. Vaig estudiar durant 1 any a la prestigiosa Universitat d’Estrasburg i vaig obtenir el meu Grau de desenvolupament i protecció del patrimoni cultural – Guia de Turisme.

Em vaig enamorar de la història i les tradicions d’aquest país on es barregen les cultures francesa i alemanya; una regió amb gastronomia rica (i contundent com el xucrut) i amb uns vins de qualitat (Riesling, Gewurztraminer, etc.). Cal destacar també el seu meravellós patrimoni cultural i històric, amb la majestuosa Catedral de Nostra Senyora d’Estrasburg i els seus paisatges de conte.

M’agraden també molt els idiomes; de fet, parlo castellà, francès, anglès i català. Vaig aprendre el català (o valencià pels valencians) a València durant els meus estius a casa de la meva família. També tinc alguns coneixements d’alemany i italià.

Si vols gaudir d’Estrasburg i Alsàcia amb mi, no dubtis a escriure’m.

Més informació : www.guideict-alsace.eu/ca/ o info@guideict-alsace.eu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s