Austràlia

Virginia Barres

G’day mate!

Apassionada de la cultura indígena la natura i els animals, Austràlia és el continent perfecte on la varietat de bèsties, bestioles i ecosistemes diversos, la fan el paradís dels amants de la natura.

A la riquesa natural, hi hem d’afegir, una filosofia de vida relaxada  No worries mate! – on la preocupació és viure dia a dia en un ambient de respecte i igualtat i on la felicitat i la qualitat de vida no es mesura en la quantitat de calés però en saber gaudir de les petites coses que l’entorn t’ofereix.

Vivint de forma permanent a Austràlia des del 2010, he treballat de conductora/guia des de que em vaig establir a Cairns, a la part nord-est del país. Des de fa tres anys, tinc la meva pròpia companyia de circuits fets a mida als viatgers; el país on visc m’apassiona i la relació amb les persones encara més.

En viatjar, tothom té diferents expectatives i preferències i aquest país que acull el viatger amb els braços oberts, ofereix moltes alternatives de viatge.

Si us animeu a venir, serà un plaer per mi assistir-vos en perfilar una aventura australiana feta a la vostra mida i expectatives.

See ya soon!

Més informació: virginiab8@cadaghi.com.au

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s