Escòcia

Marta Sanz

Sóc Marta Sanz nascuda a la bella ciutat de Barcelona. Ja fa més 10 anys que estic vinculada al món del turisme; vaig començar com a guia acompanyant de grups pel Nord de Catalunya i per Astúries i abans de canviar de país vaig passar els últims tres anys treballant en una agència de viatges a Tarragona. L’any 2015 vaig decidir que havia de marxar fora per créixer tant en l’àmbit personal com professional i així és com Escòcia es va creuar a la meva vida.

Segurament no sabria dir si Escòcia em va escollir a mi o jo a Escòcia, el que sí que se és que des del moment en que vaig trepitjar la ciutat d’Edimburg vaig sentir una connexió molt especial, com un amor a primera vista. A més, des de la meva arribada em dedico al que considero el millor treball del món, sóc guia, és a dir, descobreixo aquest meravellós país al qui vulgui descobrir-lo, de grans grups fins a petits grups d’amics i/o famílies.

Els serveis que ofereixo per Escòcia són els següents:
– Assessoria viatgera: Per ajudar-te a treure’t tots els dubtes sobre el teu viatge a Escòcia o per la creació d’un programa que s’adapti a les teves necessitats.
– visites guiades en privat: pots comptar amb els meus serveis com a guia en privat tant per Edimburg com per Escòcia.
– Viatges en grup: viatges en grups molt reduïts per a què l’experiència sigui única i molt especial.

Torna enrere en el temps i deixa’m guiar-te per la ciutat d’Edimburg, descobreix de la meva mà les anècdotes i llegendes de la capital d’Escòcia. Una història plena de reis i reines, escriptors, filòsofs i poetes, herois i criminals, fantasmes i misteris…

 

Més informació: hola@tuguiaenescocia.com o al +447522328644.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s