Tòquio, Osaka i Kyoto

Bilal Lamarti

Hola! Sóc en Bilal, de Barcelona ciutat. La meva història al Japó es remunta a ja fa 5 anys, des del moment en que vaig voler explorar pel meu compte aquest país que tant interès em va despertar, així com Corea. Un cop finalitzat el primer viatge vaig quedar tan meravellat que vaig seguir fent diversos viatges, recorrent-lo de nord a sud. Després, un cop ja com a resident a Tòquio, vaig decidir emprendre un projecte conegut com a Niponea amb un soci també català, en Gerard que opera des de Osaka. Un dels nostres propòsits és oferir una xarxa de guies catalans especialment a les ciutats principals com són Tòquio, Osaka i Kyoto, on el visitant català pugui descobrir de primera mà la cultura, la història, la gastronomia i altres aspectes únics de la cultura nipona en català i tenint tours personalitzats i on poden ser acompanyats per un guía en tot el trajecte o bé en ciutats concretes, així com organitzar esdeveniments especials que anant de forma autònoma no és possible realitzar i resulta molt complica; tals com sopars privats amb gueishes o presenciar espectacles teatrals de Kabuki, espectacles de Sumo o rutes amb vehicle privat.

Des de fa poc, ens estem establint a d’altres destinacions properes al Japó, com són Taiwan i Corea, on esperem repartir experiències també de la mà de guies catalans a turistes i on trobarem cultures que s’assemblen entre elles per les continues influències històrico-culturals que han compartit però que a la vegada totes elles tenen la seva pròpia identitat com a poble i nació.

Més informació:

bilal@niponea.com o  bill.lamarch@gmail.com

 

One response

  1. Anna Torra Riera

    Amb el Bilal vam recórrer Tokyo molt ben acompanyats amb un guia català però que ja és quasi japonès i ho coneix tot com si fós el seu país! Un gust que ens expliqués la història i anècdotes en català!!

    Octubre 27, 2019 a les 10:29 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s