Top
Israel - Guies del Món
fade
3300
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-3300,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,mega-menu-main-navigation,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Guies del Món / Israel

Israel

per person

Montse Martínez

No és orient ni occident , és Israel. Des del riu Jordà al Mediterrani, un mosaic de cultures, llengües, colors, religions, però sobretot de contrastos: muntanyes amb valls verdes al nord  i  desert al sud,  l’extremisme religiós de Jerusalem amb la laica Tel Aviv,  democràcia i ocupació, histories de pau i conflicte.
4000 anys de judaisme envers 60 anys d’un Estat Jueu. Cada pedra una història.

Amb l’ajut de Déu i de les armes començà fa cent anys un experiment: el projecte de construir una nació, que malgrat s’hagi aconseguit la nació, l’experiment encara no ha acabat. Pocs  llocs produeixen sentiments tan extrems d’amor i d’odi. Pels peregrins parlem de Terra Santa, milers d’ells arriben a aquesta Terra anhelant el poder viure la Fe seguint el Camí dels Profetes.

Més informació: montseguiaisrael@gmail.com 

CONTACTA’NS PER MÉS INFORMACIÓ

    1

      DEIXA'NS LA TEVA RESSENYA