Munic

Artal Gramunt

Artal Gramunt MunicLogo MunicEm dic Artal Gramunt i sóc de Vilassar de Dalt (Maresme) però ja fa uns quants anys que visc a Munic.

Sóc diplomat en Ciències Empresarials i vaig fer un Màster en Gestió del Màrqueting. Un cop arribat a Munic em vaig trobar que per trobar feina tenia que parlar un bon alemany i en aquell moment el meu alemany era més aviat baix. El que vaig fer mentre anava millorant l’alemany va ser treballar per una empresa fent Tours turístics en anglès. Allò que havia de ser provisional s’ha convertit en una passió.

Baviera va ser un regne independent i té el seu propi dialecte: el bavarès. Baviera és terra de castells, palaus i fortaleses.
La ciutat de Munic, que va ser olímpica el 1972, és el principal motor econòmic de la poderosa Alemanya, tenint les seus centrals a Munic empreses com BMW, Audi, Siemens, Bosch, Allianz i moltes d’altres.
Munic és també cervesa, amb una llarga tradició i amb l´Oktoberfest com a principal festival de la cervesa del món. En aquesta ciutat també va néixer el partit nacionalsocialista o també dit nazi.
Munic també és conegut per l’art, amb una gran quantitat de museus de molta qualitat i de diferents tipus.

Més informació:  guiescatalansdelmon@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s