Pisa

Mireia Bernabeu

Mireia PisaEl meu nom és Mireia Bernabeu Pérez i sóc d’un poble d’Alacant que es diu Ibi, una població de la Comunitat Valenciana, situada a l’interior de la província d’Alacant.  Visc a Pisa des de fa 10 anys.  La meua passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat de Salamanca. Allí vaig poder descobrir en profunditat el patrimoni historicoartístic d’aquesta meravellosa ciutat. La meua inquietud per la gestió del patrimoni cultural em va portar a acabar la carrera a la Universitat de Pisa.

Vaig continuar els meus estudis cursant el Màster Europeu en Conservació i Gestió de Béns Culturals de la Universitat de Salamanca realitzant unes pràctiques a la Pinacoteca Nacional de Siena.

La profunda i experimentada visió que aquest màster em va aportar, em va permetre descobrir la gran importància del turisme per a la valoració i la conservació de la  cultura i monuments en Itàlia, a més de la dinamització econòmica, social i cultural que desenvolupa.

Així doncs, vaig decidir orientar la meva carrera professional cap al món del turisme i què millor que ser guia  per viure de prop l’art, la cultura, la història i les tradicions i poder-les transmetre amb tots els sentiments, emocions i rigor als visitants.

He treballat com a guia de museus, monitora de tallers per a tots el públics, i altres centres culturals. També he tingut ocasió de treballar com a guia acompanyant de turisme. I evidentment, amb una experiència de més de sis  anys com a guia turística especialitzada en la ciutat de Pisa y tota la seva província (San Miniato, Volterra, Vicopisano, el Chianti….)

En el meu temps lliure m’agrada escapar-me per visitar museus, monuments, ciutats, pobles… sobretot de la Toscana, sempre amb l’interès d’aprendre de la cultura i de la història que ens envolta.

Tinc la sort d’haver fet de la meva afició la meva professió i la satisfacció dels meus visitants és la meva meta.

Més informació:  guiescatalansdelmon@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s