Top
Fes-te soci - Guies del Món
fade
901
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-901,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,mega-menu-main-navigation,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-dark-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Fes-te soci

FES-TE SOCI

Si vols formar part de la nostra associació, pots sol·licitar-ho aquí mateix.

  Soci guia

  Si vius fora de l’estat Espanyol, fas de guia en aquell indret i tens ganes d’explicar-lo en català, o bé ja ho fas, pots sol·licitar ser membre de la nostra associació i fer-te soci pagant una quota anual de 40 euros.
  Et demanarem l’autorització en els països a on aquesta sigui necessària per exercir de guia, o experiència i professionalitat en els països a on això no calgui.

  Soci simpatitzant

  Si t’agrada viatjar i vols fer-ho en català o simplement ets una persona compromesa amb la nostra llengua, pots fer-te soci simpatitzant.
  Fer-se soci simpatitzant té un cost de 20 euros, el carnet és vàlid per un període de dos anys i hi podràs posar el nom d’un familiar més a part del teu. D’això se’n diu dos al preu d’un oi?
  El carnet et permetrà viatjar en català obtenint descomptes en totes les visites guiades en català que contractis. Els descomptes són d’un 10 per cent.
  Estaràs sempre informat de les últimes novetats de la nostra associació.
  Podràs obtenir entrades gratuïtes per la Fira del turisme quan l’associació hi participi.
  Contribuiràs en la normalització de la llengua catalana.

  Soci Honorari

  Són socis honoraris de la nostra Associació alguns personatges de relleu de la cultura catalana compromesos en la defensa de la llengua I cultura catalana. Tots ells se senten vinculats a la nostra associació, hi simpatitzen i comparteixen els nostres objectius.
  Ens ajuden a fer difusió de la tasca que duem a terme per tal de fer arribar la possibilitat de viatjar en català a com més gent millor.
  Ens limitarem a destacar el vincle que aquests tenen amb la nostra associació i la seva trajectòria dins del sector lingüístic-cultural.

  Els nostres socis honoraris son:

  Josep-Lluís Carod-Rovira (Cambrils, el Baix Camp, 17 de maig de 1952)

  És un polític i escriptor català. Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, va ser tècnic superior de planificació lingüística de la Generalitat (1981-1988) i cap dels serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona del 1982 al 1984.
  Ha defensat en diversos articles la necessitat de viatjar en català I amb mirada catalana.
  En el llibre La passió italiana (2012) Premi Andròmina de narrativa de 2012 ex aequo, aplaudeix els guiatges de Romaquí , el primer i fins ara únic servei guiat en llengua catalana de Roma.

  Lluís Puig i Gordi (Terrassa, 18 d’octubre de 1959)

  és un director artístic, dansaire, músic i polític català, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya el 2017.Actualment viu a Brussel·les. És responsable d’acció cultural i difusió del Consell per la República i, des del 2019, impulsor del projecte «Música i exili».
  Va fer-se soci sostenidor després d’haver gaudit i apreciat els guiatges de Descobreix Holanda en català, el primer servei guiat en català dels països Baixos.

  Vicenç Villatoro i Lamolla (Terrassa, Vallès Occidental, 22 de gener de 1957)

  És un escriptor, periodista i polític català. Com a escriptor ha publicat especialment llibres de narrativa, que han obtingut alguns dels premis més importants de la literatura catalana. Alguns d’aquests títols s’han traduït al castellà, l’alemany, el francès i l’italià. Ha publicat també obres de poesia, assaig d’actualitat, memorialística i narrativa infantil i juvenil.
  Va esdevenir soci honorari després d’haver contractat i apreciat les visites guiades en català a Roma amb de Romaquí I a Florència amb Florenciacat

  Pilar Rahola i Martínez (Barcelona, 21 d’octubre de 1958)

  És una periodista, escriptora i política catalana. És autora de diferents llibres publicats en català i castellà, i, fins al maig de 2021 columnista diària a La Vanguardia. Ha escrit en altres diaris, com El País, el diari argentí La Nación; el Diario de América, editat als EUA. El seu llibre Carta al meu fill adoptat ha estat traduït a diversos idiomes.
  La seva filla, la Sira Andreu Rahola, va ser una de les primeres guies de Romaquí juntament amb la Maria Hernandez Reig, mentre va viure a Roma, i va ser, per tant, una de les primeres guies a obrir pas al turisme en català a Roma.