Top
Fes-te soci - Guies del Món
fade
901
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-901,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,mega-menu-main-navigation,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-dark-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Fes-te soci

FORMA PART DE L’ASSOCIACIÓ: 

Si vols formar part de la nostra associació, pots sol·licitar-ho aquí mateix.

  Guia – membre

  Si vius fora de l’estat Espanyol, ets guia autoritat en aquell indret i tens ganes d’explicar-lo en català, o bé ja ho fas, pots fer-te membre de l’associació. Demana’ns més informació al formulari del final.

  Soci:

  Si t’agrada viatjar i vols fer-ho en català o simplement ets una persona compromesa amb la nostra llengua, pots fer-te soci de l’AGCM i gaudiràs de:

  • Acreditació digital com a soci.
  • Podràs afegir el nom d’un familiar.
  • Descomptes especials en les visites en català que contractis a cada destí.

  Som una associació no lucrativa, al fer-te soci ens ajudes a continuar treballant per potenciar el viatjar en català.

  Mecenes:

  Al ser una associació sense ànim de lucre la cooperació dels nostres mecenes és un gran suport per continuar treballant en la nostra missió: potenciar i normalitzar el fet de viatjar en català.
  Sigui de forma anònima o amb nom i cognoms, sigui de forma privada o com a empresa, sigui com sigui, si connectes amb la filosofia de l’associació fes la teva donació.

  Ambaixadors

  Són ambaixadors de la nostra Associació alguns personatges de relleu de la cultura catalana compromesos en la defensa de la llengua i cultura catalana. Tots ells se senten vinculats a la nostra associació, hi simpatitzen i comparteixen els nostres objectius.
  Ens ajuden a fer difusió de la tasca que duem a terme per tal de fer arribar la possibilitat de viatjar en català a com més gent millor.
  Ens limitarem a destacar el vincle que aquests tenen amb la nostra associació i la seva trajectòria dins del sector lingüístic-cultural.

  Els nostres ambaixadors son:

  Josep-Lluís Carod-Rovira (Cambrils, el Baix Camp, 17 de maig de 1952)

  És un polític i escriptor català. Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, va ser tècnic superior de planificació lingüística de la Generalitat (1981-1988) i cap dels serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona del 1982 al 1984.
  Ha defensat en diversos articles la necessitat de viatjar en català I amb mirada catalana.
  En el llibre La passió italiana (2012) Premi Andròmina de narrativa de 2012 ex aequo, aplaudeix els guiatges de Romaquí , el primer i fins ara únic servei guiat en llengua catalana de Roma.

  Lluís Puig i Gordi (Terrassa, 18 d’octubre de 1959)

  és un director artístic, dansaire, músic i polític català, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya el 2017.Actualment viu a Brussel·les. És responsable d’acció cultural i difusió del Consell per la República i, des del 2019, impulsor del projecte «Música i exili».
  Va fer-se soci sostenidor després d’haver gaudit i apreciat els guiatges de Descobreix Holanda en català, el primer servei guiat en català dels països Baixos.

  Vicenç Villatoro i Lamolla (Terrassa, Vallès Occidental, 22 de gener de 1957)

  És un escriptor, periodista i polític català. Com a escriptor ha publicat especialment llibres de narrativa, que han obtingut alguns dels premis més importants de la literatura catalana. Alguns d’aquests títols s’han traduït al castellà, l’alemany, el francès i l’italià. Ha publicat també obres de poesia, assaig d’actualitat, memorialística i narrativa infantil i juvenil.
  Va esdevenir soci honorari després d’haver contractat i apreciat les visites guiades en català a Roma amb de Romaquí I a Florència amb Florenciacat

  Pilar Rahola i Martínez (Barcelona, 21 d’octubre de 1958)

  És una periodista, escriptora i política catalana. És autora de diferents llibres publicats en català i castellà, i, fins al maig de 2021 columnista diària a La Vanguardia. Ha escrit en altres diaris, com El País, el diari argentí La Nación; el Diario de América, editat als EUA. El seu llibre Carta al meu fill adoptat ha estat traduït a diversos idiomes.
  La seva filla, la Sira Andreu Rahola, va ser una de les primeres guies de Romaquí juntament amb la Maria Hernandez Reig, mentre va viure a Roma, i va ser, per tant, una de les primeres guies a obrir pas al turisme en català a Roma.

  ELS NOSTRES DESTINS