Top
Munic - Guies del Món
fade
3303
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-3303,mkd-core-1.2.2,mkdf-social-login-1.3.1,mkdf-tours-1.4.2,mega-menu-main-navigation,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.0,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
Guies del Món / Munic

Munic

per person

No deixis que t’ho expliquin i vine a conèixer Munic i Baviera amb els teus ulls, et sorprendrà!

Raquel

Amb l’eslògan “Munic, una ciutat amb cor”, la capital de Baviera es descobreix com una ciutat plena de vida, de cultura, d’art i de música, una ciutat verda i sostenible. Munic atrapa per la seva mescla entre capital i província, entre el paisatge urbanita i el meravellós panorama dels Alps més propers. Jo vaig quedar-ne enamorada ja fa temps i des de llavors hi visc amb la meva família.

Em dic Raquel, sóc licenciada en Filologia anglesa i germanística i molt aficionada als llibres. He treballat molts anys en el sector editorial i, des de fa un temps, sóc guia oficial de Munic. Dit d’una altra manera, tinc l’emocionant feina de descobrir-te aquesta ciutat quan hi arribis, ensenyar-te-la, apropar-te-la i explicar-te-la perquè puguis gaudir de tots els seus racons i conèixer les seves tradicions, en un viatge al teu ritme i a la teva mida. T’esperem a Baviera!

Jordi

Em dic Jordi Orts (Alcoi, Alacant) i sóc llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). He treballat uns quants anys com periodista al País Valencià. Des de 2011 però, visc a Munic amb la meua família, dedicat principalment al turisme. Sóc guia oficial de la ciutat, i també guia-conductor acreditat, el que em permet explorar i presentar tots els racons de Baviera (o tots els que caben en un viatge), una regió meravellosa.

Intente no perdre-li el fil al periodisme, així que, amb l’ajuda de Raquel, escric i edite el blog Muniqueando (www.muniqueando.com), una guia de viatge sobre Munic.

Bayern a medida

Tots dos, Raquel i Jordi, som part de Bayern a medida, una agència receptiva de turisme amb seu a Munic que es dedica principalment a l’organització de visites guiades, excursions i viatges per Baviera i les regions de Salzburg, Tirol i Selva Negra. Per descomptat, oferim els nostres serveis en català (som diversos els guies de l’empresa que tenim el català com llengua materna).

Més informació: info@bayernamedida.com

CONTACTA’NS PER MÉS INFORMACIÓ

.

  1

  Munic essencial

  Visita a peu pel centre de Munic, punt de partida ideal per a conèixer la capital de Baviera. Descobrim el seu centre històric visitant les esglésies més boniques, com Sant Miquel o la Catedral, parem a la plaça central de Munic, la Marienplatz, gaudim d’edificis històrics, com el nou Ajuntament o la Residència reial, i passem pel mercat de Viktualienmarkt i algunes de les cerveseries imprescindibles. També revisem el trist paper protagonitzat per Munic durant el Tercer Reich i les conseqüències de la Segona Guerra Mundial.
  2

  Excursió al castell de Neuschwanstein i el palau de Linderhof

  Excursió de dia als castells de Neuschwanstein i Linderhof, sortint des de Munic, per conèixer els dos palaus edificats per Lluís II de Baviera als Alps bavaresos. Visitem primer Neuschwanstein, el castell de fantasia que inspiraria a Walt Disney, gaudint de l’espectacular entorn natural i d’unes vistes úniques, amb la possibilitat de pujar fins als miradors o de passejar al costat del llac Alpsee. L'excursió també inclou la visita al palau neorococó de Linderhof, on Lluís II es va inspirar en els reis de la Monarquia Absoluta francesa.
  3

  Tour del Tercer Reich

  Seguim les petjades del nazisme a Munic, Capital del Moviment. A Munic cal situar els orígens polítics d'Adolf Hitler i del moviment nazi a principis dels anys 20. Posteriorment confirmada com a seu central del Partit Nacionalsocialista Obrer Alemany (NSDAP), Munich va tenir un paper determinant al llarg del període del Tercer Reich. En la nostra visita guiada descobrim els principals escenaris d'aquella etapa a Munic, a més de contextualitzar i aportar informació detallada per ajudar a entendre millor la història.
  4

  Visita al Memorial de Dachau

  Una visita guiada al Memorial de Dachau, el primer camp de concentració nazi que obria les seves portes el 22 de març de 1933, després de la presa de poder d'Adolf Hitler. Uns 200 000 presoners van passar pels seus barracons al llarg de 12 anys, dels quals s'estima van morir uns 40 000. Un tour amb guies acreditats per la fundació en el que, des del rigor i el respecte més absolut per les víctimes, entrem en contacte amb la cara més fosca del nazisme i la Segona Guerra Mundial.
  5

  Munic en un dia

  La visita més completa, que combina una visita panoràmica en minivan i un recorregut a peu pel centre històric de Munic. El tour recorre alguns dels barris perifèrics de més interès, com Neuhausen, Nymphenburg, Maxvorstadt o Schwabing. Passem pel canal de Nymphenburg i parem al palau del mateix nom i fem una passejada pels majestuosos jardins. Reprenem marxa en direcció a la zona olímpica, on es troben el Parc Olímpic i l'impressionant Món BMW. També coneixem l'anomenat Districte de l’Art i l'elegant barri de Schwabing, amb els seus palauets al costat del Jardí Anglès i els seus exemples d'arquitectura modernista. En arribar al centre històric, seguim a peu per conèixer els principals atractius d'interès històric i cultural de la zona.

   DEIXA'NS LA TEVA RESSENYA